Mitt liv og única

Her kommer det første blogginnlegget på nettbutikken. Jeg har egentlig skrevet blogg siden 2013, men etter en lang pause, vil jeg starte opp igjen.

Lykkelig over ha tatt avgjørelsen med å starte Natural - kle deg med mening. Her er jeg akkurat kommet til Santiago, det chilenske hovedstad. Dette var i mars 2013.

Lykkelig over ha tatt avgjørelsen med å starte Natural - kle deg med mening. Her er jeg akkurat kommet til Santiago, det chilenske hovedstad. Dette var i mars 2013.

På linken her, kan du lese starten av Natural - kle deg med mening.

Jeg driver fortsatt butikken på Røed Gård, Jeløy i Moss. Gården ligger et par hundre meter før Alby og galleri F15 på søndre Jeløy, som har utsøkte turområder i det gamle kulturlandskapet.
Lett å finne frem og åpent fra 11-17 tir, ons, tor, fre, lør og søn. Man og fre stengt.

Kulturlåven på Røed Gård, Jeløy i Moss. Butikken ligger i 1. etasje.

Kulturlåven på Røed Gård, Jeløy i Moss. Butikken ligger i 1. etasje.

Jeg driver med samme entusiasme og med hele mitt hjerte. Jeg elsker designet og de nydelig plaggene de chilenske håndverkerne får laget til meg.

Jeg har reist en del ganger til Chile, og har blitt kjent med nye kvinner som er utrolig flinke med sine hender og er i villige til å hjelpe meg med det jeg trenger. Så da er det bare sette i gang, og jeg sammen med dem skaper lekre modeller i nydelig kvalitet som passer alle damer i alle aldre.

For bare noen uker siden var jeg på et helt spesielt sted i Chile: Andesfjellene

Bildet 3 – Kopi.JPG

I januar i år ble jeg kjent med noen gode og vakre Aymara, som er Andesfjellene urbefolkning, og de er kvinnelige håndverkerne alle sammen. De hadde myke og fine strikket plagg i ren alpakka. Jeg ble så begeistret at jeg bestemte meg der og da besøke dem der de kom fra, nemlig helt opp mot Andesfjellene på 4350 m.o.h. Jeg ville utforske opprinnelsen til mine alpakka-plagg. 

Det ble en uforglemmelig tur til disse kvinnene. Naturen var overveldende, masse dyreliv og det viktigste av alt var menneskene som velger å leve under vanskelig omstendigheter. Men de er stolte av sine røtter, dyrene og sin kultur. Fra denne turen ble filmen "Taki Alpacho" til. På forsiden av hjemmesiden kan du se den når du kan, og så mange ganger du vil.

Jeg ønsker at det skal lykkes for disse kvinnene og jeg vil gjøre alt jeg kan for at det skal skje!

Vær med å støtte en tradisjonsrike tradisjon!

 

Velkommen til å se og vite mer om disse verdifulle design. På min neste blogg skal jeg snakke varmt om vårt hånd-spunnet garn.

Guest User